• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

 • Naslovna
 • OPĆINA DUBRAVA POZIVA STANOVNIKE DA PRIJAVE ŠTETU NASTALU USLIJED TUČE

OPĆINA DUBRAVA POZIVA STANOVNIKE DA PRIJAVE ŠTETU NASTALU USLIJED TUČE

Ispis E-mail

OPĆINA DUBRAVA POZIVA STANOVNIKE DA PRIJAVE ŠTETU NASTALU USLIJED TUČE

Zagrebačka županija proglasila je prirodnu nepogodu za područje Općine Bistra, Općine Brckovljani, Općine Dubrava, Grada Dugo Selo, Općine Kloštar Ivanić kojom je nanijeta velika šteta u poljoprivredi, građevini i infrastrukturi 01. srpnja 2024.godine.

U skladu sa Zakonom o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda („Narodne novine“ broj 16/19) pozivaju se oštećenici s područja Općine Dubrava na čijoj je imovini nastala šteta od prirodne nepogode tuča, da podnesu prijavu štete općinskom Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda.

Štete se prijavljuju na zakonom propisanom Obrascu PN koji mora biti popunjen u cijelosti i ovjeren potpisom.

Obrazac PN se može preuzeti na web stranici Općine Dubrava (www.opcina-dubrava.hr), kao i u Pisarnici Općine Dubrava, na adresi Braće Radić 2, 10342 Dubrava radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

U PRIJAVI ŠTETE POTREBNO JE PRILOŽITI SLIJEDEĆE: 

Ako se radi o šteti u poljoprivredi, u Obrascu PN u opisu imovine nužno je navesti za svaku poljoprivrednu kulturu broj ARKOD čestice i katastarsku općinu na kojoj se nalazi, površinu (ha) na kojoj se nalazi poljoprivredna kultura, ukupan broj stabala ili trsova, postotak oštećenja pojedine kulture.

Prijave se zaprimaju u roku od 8 (osam) dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno najkasnije do 16. srpnja 2024.godine (zaključno 16. srpnja 2024. u 23:59 h) putem :

 • E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Preporučeno poštom na adresu: Općina Dubrava, Braće Radić 2, 10342 Dubrava, s naznakom „Prijava štete od elementarne nepogode tuča“
 • Osobno predati u Općinu Dubrava, Braće Radić 2, 10342 Dubrava, radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati

NAPOMENA: Dodatne informacije građani mogu dobiti na broj telefona 091/2725-828

tuca

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije