• image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

   
 • image

  Općina Dubrava

 • image

 • ]

 

Projekti

Ispis E-mail

Projekt „Zaželi i zaposli se!“

zazeli2020

Općina Rugvica započela je s provedbom projekta „Zaželi  i zaposli se!“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Riječ je o projektu u sklopu kojeg će se 8 teže zapošljivih žena s područja općine Rugvica i općine Dubrava skrbiti 24 mjeseca o nekoliko desetaka osoba starije životne dobi i nemoćnih osoba izravno u njihovim kućanstvima. U navedenom razdoblju zaposlene žene će pomagati  krajnjim korisnicima oko nabavke potrebnih namirnica, pripremi obroka, čišćenju životnog prostora te poboljšanju njihovog socijalno – emotivnog stanja kroz druženje i razgovor.

Projekt ukupne vrijednosti 1.634.416,60 kuna Općina provodi u suradnji s općinom Dubrava,  Centrom za socijalnu skrb Dugo Selo te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalni ured Zagreb.

Uz poticanje socijalne uključenosti te podizanje kvalitete života starijih i nemoćnih osoba na području općine, ovim projektom će zaposlene žene  unaprijediti i vlastiti radni potencijal te će kroz praktičan rad i stjecanje dodatnih kvalifikacija putem predviđenih programa osposobljavanja osigurati veću konkurentnost na tržištu rada.

Predviđeno trajanje projekta je 30 mjeseci.

Osnovne informacije o projektu
Fond: Europski Socijalni Fond
Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Nadležna tijela: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava
Poziv: Zaželi – Program zapošljavanja žena

Naziv projekta: „Zaželi  i zaposli se!“

Ciljevi projekta:

  • Zapošljavanje žena koje su teško zapošljive na tržištu rada
  • Osposobljavanje teško zapošljivih žena za bolje zapošljavanje i stjecanje bolje pozicije na tržištu rada
  • Poboljšanje uvjeta života starijih osoba i nemoćnih osoba

Korisnik. Općina Rugvica

Partneri: općina Dubrava,  Centrar za socijalnu skrb Dugo Selo, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Zagreb

Ukupna vrijednost: 1.634.416,60 kuna

Predviđeno trajanje:  19.02.2020. – 18.08.2022.

Our school goals

Naši ciljevi

Naša misija je da u zakonskim okvirima osiguramo uvjete za održivi život na prostoru Općine Dubrava, težeći za stalnim poboljšanjem kako životnih uvjeta, tako i svih ostalih koji izravno ili neizravno utječu na kvalitetu života na ovom području. Misija općinske uprave Općine Dubrava je efikasno, pravodobno, transparentno i kvalitetno izvršavanje funkcija i zadataka sukladno Zakonu o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, te ostaloj pravnoj regulativi koja regulira područje djelovanja. Općinska uprava nastojat će svojim djelovanjem uvijek biti u službi svojih građana te im omogućiti participiranje u odlučivanju, a odgovornim upravljanjem javnim dobrima i nadasve pravodobnim, objektivnim i transparentnim informiranjem i ostalim svojim aktivnostima raditi na unapređenju kvalitete života i rada te nastojati da Općina Dubrava postane poželjno mjesto za rad i život.

Opširnije